STED:        

Sommerhalvåret: (31/3 til 30/9): Næstrup Skyttecenter, Næstrupevej 32, 7700 Thisted. 

TIDER UDENDØRS i SOMMERHALVÅRET:

  • Onsdage; 19:00-21:00: Almindelig klubaften, fra maj 2021. Så er solen højt nok på himlen til vores normale tid for klubaftener. Tiden fortsætter sommeren over.  
  • Onsdage; 18:30-20:30: Almindelig kubaften i september. Det begynder at blive tidlligt mørkt, så vi starter i september en halv time tidligere. 
  • Fredage: 17:00-19:00: Træning erfarne skytter og Combat Archery skytter samt nye og unge skytter på banen bag ved skyttecentret. Trænere er Martin Bakmann, Simon Førby Larsen og Antoni Thessen. Tilmelding ikke nødvendig

For at undgå smittespredning, er vi seriøse om kun at være maks. 50 på banen ad gangen. Hænder sprittes af inden udstyr sættes op, efter det er sat op, inden det tages ned og efter det er taget ned. Man trækker kun egne pile ud. Skal klubbens Combat Archery masker bruges forsynes disse med hver skyttes navn, så den enkelte skytte benytter samme maske hver gang. Lånes klubbens buer og pile, sprittes disse af inden skydningen starter og de sprittes af igen inden de sættes på plads.

NB: Man må gerne deltage på både almindelig klubaften og trænngsaften.

Alle giver en hånd med!

Inden vi kan starte på en aftens skydning skal skydeskiver og desinfektionsgrej opstilles og efter endt skydning skal det hele samles sammen igen. Vi forventer at alle der møder, nye som gamle, skytter som forældre giver en hånd med - men kun i grupper på maksimum 5 personer.