Danmarks Mesterskaber i 3D skydning ved Blåvand d. 29/09-2018:

Årets 3D DM blev afholdt i utrolig flot natur ved Blåvand. Der var rigtigt mange lange skud, en del drillende vind og næsten kun krævende op- eller nedskud i klitterne. Vi havde super god dag men pointmæssigt er der ikke noget at skrive hjem om.  

3D DM 2018 - Afslapning Efter Endt Skydning , Thy Bueskytelaug - EKfoto3D DM 2018 - Barbue Bronze Til Martin Bakmann Sørensen Og Langbue Sølv Til Antoni Leon Thessen , Thy Bueskyttelaug - EKfoto

På barbue skød Martin Bakmann Sørensen sig til en bronzemedalje og på langbue skød Antoni Leon Thessen sig til en sølvmedalje. Godt gået på deres første 3D-stævne!

3D DM 2018 - Simon Førby Larsen , Thy Bueskyttelaug I Felten -EKfoto3D DM 2018 - Simon Strømaard , Thy Bueskyttelaug I Felten -EKfoto3D DM 2018 - Thy Bueskyttelaugs Master I Felten -EKfoto

Lidt indtryk fra dagens feltskydning - stor tak til Eva Kristensen for at stille billeder til rådighed.

Danmarks Mesterskaber Ungdom i Aalborg d. 25-26/08-2018: Thy Bueskyttelaug Ved Ungdoms DM 2018 Medaljer Til Alle

Ved årets Ungdoms DM ude skød alle 5 deltagere fra Thy Bueskyttelaug medaljer hjem til Thy. På langbue skød DM-debutanten Antoni Thessen sig til en individuel DM sølvmedalje og Felix Stosiek DM individuel bronze. På den mere moderne barbue (ol-bue uden sigte) skød Simon Strømgaard og DM-debutanterne Martin Bakmann Sørensen og Simon Førby Larsen sig til DM hold sølvmedaljen. Alle deltagende skytter fra Thy er aspiranter, dvs. i gruppen 14 til 15 år. Under danmarksmesterskabet satte Simon Førby Larsen og Antoni Thessen personlige rekorder.

Coach og daglig træner, Lars Christian Adrados er endog meget glad for resultatet. Med hele 3 DM-debutanter, som har gået til bueskydning mellem et halvt og et år, på holdet, er weekendens resultater helt enestående. Det vidner om både talent og meget stort potentiale for nogle gode oplevelser og resultater i de kommende år.

Thy Bueskyttelaugs Langbue Medaljer Ved Ungdoms DM 2018 (2)Thy Bueskyttelaugs Barbue Medaljer Ved Ungdoms DM 2018 (3)

Det er første gang at Thy Bueskyttelaug stiller med så mange skytter til et DM, så derfor var glæden også ekstra stor over at alle kom på podiet. 

 Thy Bueskyttelaug - Hygge Under DM Unge 2018Thy Bueskyttelaug -god Mad Under DM Unge 2018

Uanset DM-medaljer, handler en fritidsaktivitet i bund og grund om at finde et rum, hvor det er sjovt at være med; hvor man kan finde frirum for mange af ugens krav til præstationer eller finder velvære sammen med kammerater. Så der blev hygget i de mange pauser og nydt masser af god mad tilberedt af forældregruppen.

 

Nordisk Ungdoms Mesterskab i Larvik,  Norge d. 29/06-01/07-2018:

Thy Bueskyttelaug Ved De Nordiske Ungdomsmesterskaber - Det Danske LandsholdThy Bueskyttelaug Med Ved Nordiske Ungdomsmesterskaber - Mange Skytter

Også i år var Thy Bueskyttlaug af finde med en langbueskytte, Felix Stosiek på det danske landshold. Sommerguderne var næsten for meget med stævnet, hvor solen begge dage skinnede fra en skyfri himmel, og temperaturerne nåede op på grader, der krævede så rigeligt med væske. 

Stemningen var traditionen god på det for lang- og barbueskytter samt instinktiv ungdomsskytter største internationale stævne. Med danske briller havde de norske arrangører desværre valgt at slå langbueklassen og instinktivklassen sammen. Idet instinktivklassen skyder med barbuer blot med med træhåndtag, favoriseres denne klasse ved sammenlægningen. Norgen har mange instinktivskytter og Danmark har ingen, så Norge løb med alle medaljerne. Vi håber at de to klasser vil blive adskildt, når de Nordiske Ungdomsmesterskaber 2019 løber af stablen nord for Aalborg.

Trods skuffende resultater, var weekenden en social succes - det er bare så godt at blive på hold med skytter, som man på hjemmebane skyder imod. Næste gang man mødes til en turnering føles det mere som at skyde med de øvrige skytter. 

  

Skivestævne 1440 runde i Middelfart d. 24/06-2016

  • Ny danmarksrekord til Thy Bueskyttelaug

Thy Bueskyttelaug deltog med hele 5 aspirantskytter i det årlige - bueskydningens marathon - 1440 stævne i Middelfart. 

Thy Bueskyttelaug Ved 1440  I Middelfart - Venter På TK

Alle skytter havede inden stævnet investeret sparekroner i nyt grej, så alle måtte til indledende teknisk kontrol af nyt udstyr, som nærmest rutninemæssigt blev passeret. 

Thy Bueskyttelaug Ved 1440  I Middelfart - Mange SkytterThy Bueskyttelaug Ved 1440  I Middelfart - Koncentreret Skydning

Der var som sædvanlig mange skytter til stævnet, og Thy Bueskyttelaugs skytter med de tre stævne-debutanter, Antoni Leon Thessen på langbue, Martin Bakmann Sørensen på barbue og Simon Førby Larsen også på barbue, skød lige så koncentreret som Felix Stosiek på langbue og Simon Strømgaard på barbue. 

Thy Bueskyttelaug Ved 1440  I Middelfart - En Danmarksrekord Fejres

Stævnet er meget krævende, så forventningen hjemmefra var hovedsageligt at gennemføre. Men det blev til en flot hold-danmarksrekord på hele 2.751 point for barbueholdet bestående af Martin Bakmann Sørensen, Simon Førby Larsen og Simon Strømgaard. Rekoden skulle lige fordøjes, men så blive der også danset i ring!