Invitation til Skole OL-Bueskydning 2022 nær Sjørring

Stævnet afholdes 1. torsdag i maj, dvs. d. 5/5-2022

STÆVNET ER FULDT BOOKET

Kære 5. og 6. klasser i Thy og på Mors.

Med de gode erfaringer fra Skole OL-Bueskydning i både 2017, 2018, og 2019 inviterer Thy Bueskyttelaug alle 5. og 6. klasser i Thy og på Mors til deltagelse i Skole OL-Bueskydning 2022. Deltagelse er gratis, transport må i dog selv sørge for.

I år er konceptet for Skole OL-Bueskydning i Thy-Mors nytænkt i forhold til tidligere år. Vi indbyder alle 5. og 6. klasser til en hel dag med skydning: Skole OL-Bueskydning, riffelskydning og Combat Archery eller 3D skydning efter skumdyr i naturtro størrelse. 

Det hele foregår på en dag som lokalfinalestævne, hvor hele 8 klasser har mulighed for at deltage. 

Den bedste 5. klasse og den bedste 6. klasse går videre til landsfinalen i Billund. Det er klassernes gennemsnit der tæller, når vi finder ud af hvem der skal skal repræsentere Thy-Mors i Billund. 

Tilmelding:

Til Skole OL-Bueskydning på www.skoleol.dk, hvor i vælger fanen ”Stævner”, sted ”Region Nordjylland” og sportsgren ”Bueskydning”. Når i har gennemført tilmeldingen, får vi meddelelse om godkendelse. Først når vi har godkendt, er I endelig tilmeldt.  

Til rifflskydning og Combat Archery / 3D bueskydning til formand@thybueskyttelaug.dk

Blandede klasser:

Her i Thy og Mors har vi mange mindre skoler med blandede klasser, og hele klassen skal tilmeldes som enten 5. eller 6. klasse. Er der i klassen lille overvægt af f.eks. 5. klasse elever, tilmeldes hele klassen som 5. klasse. Er det bladet f.eks. 4. 5. og 6. klasse, tilmeldes som 5. klasse, hvis der er flest 4. + 5. klasse elever. For at kunne deltage, skal der være minimum 10 elever i klassen.

Vi glæder os til at se jer! Har i spørgsmål kan i tage kontakt til Lars Christian (2248 2664), der er lokalkoordinator i Thy.