Nåleoverrækkelse 15/08/2018

Thy Bueskyttelaug - Nåleoverrkkelse (1)

 Ved lille seremoni i klubbe, fik Thy Bueskyttelaugs tre barbueskytter overrakt udmærkelsesnøle, erhvervet under 1440 stævnet i mddelfart tidligere på året. Simon Strømgaard (i midten) fik overrakt op til og med en sølvnål - Thy Bueskyttelaugs første metalnål, medens Simon Førby Larsen (til venstre) fik overrakt op til blå nål og Marin Bakmann Sørensen op til og med en gul nål. Det er så godt skudt i betragtning af i hvor kort tid skytterne har gået til bueskydning. 

 

Thy Awards 02/02-2018. Med borgmesterhåndtryk blev vores langbueskytte Felix Stosiek påskønnet for landsholdskvalifikation og repræsentation af Danmark ved NM

I alt 65 personer fra 12 foreninger blev påskønnet ved årets Thy Awards. Thy Awards er et gallashow, startet i 2015, hvor Thisted Kommune, med kommunens egne ord "påskønner idrætsudøvere som på fornemste vis har præsenteret og sat Thisted Kommunes foreningsliv på landkortet". Ved Thy Awards kåres også årets forening, årets ungeleder, årets leder, årets talent, og årets sportsnavn i Thy.

Thy Bueskyttelaug deltog sammen med Thy Rollespilsforening m.m. i eventen "Slaget om Thy Hallen". 

Tak til alle vores ungdomsskytter og forældre for opbakning og lange indsats med at "vise flaget" under det lange gallashow.

Thy Bueskyttelaug , Thy Awards 2018, Borgmesterens PåskønnelsestaleThy Bueskyttelaug , Thy Awards 2018, Felix Blandt De PåskønnedeThy Bueskyttelaug , Thy Awards 2018, Felix Blandt Alle De PåskønnedeThy Bueskyttelaug , Thy Awards 2018, Slaget Om Thy Hallen , Alva I Aktion 

Thisted Bingocenter har d. 22/12-2017 overrakt Thy Bueskyttelaug donation på 10.000 kr.

Med donationen får vi mulighed for at udbygge vores 3D-dyr samling med anskaffelse af samlingens kronjuvel: En kronhjort i naturlig størrelse Pengene rækker endda til køb af minde dyr også - f.eks. en ræv. Kæmpe tak til Thisted Bingocenter, hvis donation giver så meget blod på tanden til i det nye år at finde sponsorer til de 19 dyr vi mangler for at nå i mål med fuldt udbygget 3D bane.  

Thy Bueskyttelaug modtager 10.000 kr fra Thisted BingocenterThy Bueskyttelaug modtager 10.000 kr fra Thisted Bingocenter2

God eller måske heldig 1. udedag på introkursus d. 28/4-2017:

Der er dage man bare glæder sig til - som når det endelig bliver ordentligt forår, og man rykker skydningen udenfor - som denne 1. udedag på det igangværende introkursus.

Og så er der dage hvor tingene bare lykkes. Og det gjorde de i den grad for Malte i dag - skulle med sine lette pile lige prøve voksendistancen 40 m og fik en X-10'er. Lidt held skal der selvfølgelig til. Men at pilene også efterfølgende ramte 3D dyrene viser, at det vist ikke var held alt sammen... 

Thy Bueskyttelaug - Introkursus - Lige I Plet X2

Stort fremmøde til Buernes Dag d. 04/09-2016:

Tak til de mange interesserede fremmødte, der gjorde Buernes Dag 2016 til en god oplevelse for Thy Bueskyttelaug. 

Omkring 50 unge til ældre af begge køn prøvede i løbet af dagen kræfter med vores klubbbuer. Og der var en hel del af jer fremmødte, der viste et ikke ubetydeligt talent for bueskydningen.

Det blev også til nogle gode samtaler om egenskaberne ved vores udstillede buer (fra traditionel engelsk langbue, over moderne langbuer med ilagt bambus eller kulfiber til penobscotbue, assyrisk rytterbue og afrikansk stammebue).

Vi beklager at nogle gik forgæves, da tidspunktet for arrangementet ikke var særligt synligt i lokalaviserne.

Vi håber at se nogle af jer igen til vores normale onsdag aften klubaftener, enten i september ved Næstrup Skyttecenter kl. 18:30 eller fra oktober i Thyhallens hal C kl. 19:00.

Buernes Dag i Thy Bueskyttelaug

Super 1. dag på ekstra introkursus d. 31/08-2016:

Sikke en start på det ekstra introduktionskursus. Første aften og helt ny skytte laver en Robin Hood!

Og Felix tager "æblet" på Palanatokes søns hoved i anden pil - første gang han skyder med sin nye 45# Birger Bue. Store roser til Birger for at have lavet meget harmonisk og lynhurtig bue med bambuskerne. 

Bueskydning introkursus i thy 31-8-2016. En rigtig Robin Hood (1)Bueskydning introkursus i thy 31-8-2016. En rigtig Robin Hood hvor pilene sesFørste bueskydning med ny 45# Birger Bue og æblet ramtFørste bueskydning med 45# Birger Bue og Felix ramte æblet

Årets første klubaften med bueskydning ude d. 04/05-2016:

Hvor er det godt at være kommet udenfor at skyde. Det er en dag man med gælde ser frem til i lang tid.

Aftenen blev ekstra festlig i år, da vinterskydningen blev officielt afsluttet med overrækkelse af Bueskydning Danmarks diplom for andenpladsen til vores deltagende mini-langbueskytte og overrækkelse af Thy Bueskyttelaugs præmie til den af vores deltagende skytter, der gennem vinteren havde forbedret sig mest. I år gik den til en af vores senior langbueskytter.

Med til festlighederne var klapsalver til vores to "Jugend" skytter, der havde store guld- og sølvmedaljer med hjem fra "Offene 3D Regionalmeistershaft Bowhunter Region Nord" i Tyskland. 

Og så blev der skudt til både 3D dyr og skiver, afholdet kvartalets 2. sidste introaften og afsluttet med cloudskydning. Super at skyde under den frie himmel!  

Thy Bueskyttelaug maj 2016 - Årets første klubaften udenfor

3D nytårstur til Vejen d. 29/12-2015:

Årets sidste tur blev til Sydjysk Buejærgerlaugs fantastiske 65 dyrs 3D-bane. Selv om vi var godt pakket ind i lag på lag, bed vinterkulden de første timer. Med den megen vand var det noget af en udfordring at nå tørstøvlet gemmen banen og mere end et par faner nåede at blive gennemblødt. Trods kulden et forfriskende ønske om godt nyt år.

3D bueskydning i Vejen 2015: Opvarmning3D bueskydning i Vejen 2015: Skydning fra høj platform3D bueskydning i Vejen 2015: Skydning fra platform3D bueskydning i Vejen 2015: Pil i flækket stamme3D bueskydning i Vejen 2015: Pil igennem stup3D bueskydning i Vejen 2015: Hygge og koncentration3D bueskydning i Vejen 2015: Bjørnen i sumpen ramt

 Juleafslutning d. 16/12-2015:

Det blev ikke til grosser mavepine da vi julehyggede med at skyde klejner og vanillekranse ned fra det pyntede juletræ. Lærte at en vanillekrans pulveriseres ved en træffer og klejner er så bløde at kun små stykker skydes af ad gangen. Men hyggeligt var det. God jul til alle skytter.

Bueskydning juleafslutning Thy Bueskyttelaug 3Bueskydning juleafslutning Thy Bueskyttelaug 5Bueskydning juleafslutning Thy Bueskyttelaug 4Bueskydning juleafslutning Thy Bueskyttelaug 2

 3D tur til Vejen d. 17/10-2015:

Sydjysk Buejærgerlaugs fantastiske 65 dyrs 3D-bane kaldte på besøg i det gode efterårsvejr, så vi pakkede en bil og tre langbueskytter til en lang dejlig dag i det sønderjyske. 

3d vejen a13D vejen a23D vejen a33d vejen a4

Idrættens dag i Sjørring d. 14/06-2015:

Der var mange interesserde som kom forbi for at prøve at skyde med bue og pil. 

idraet 1idraet 2

3D tur til Vejen d. 14/05-2015:

Sydjysk Buejærgerlaugs fantastiske 65 dyrs 3D-bane kaldte på besøg i det gode forårsvejr, så vi drog seks langbeskytter og en barbueskytte (rytterbue) til en lang dejlig dag i det sønderjyske. Nogle af målene skal rammes gennem tæt løvhæng eller nærtstående træstammer. Det kan ikke undgå at give lidt sjove "ikke træffere" fra tid til anden.  

3D vejen b13D vejen b33d vejen b43d vejen b5

3D-hygge under Vejen Open d. 31/03-2013

Vejen Open er ikke en turnering, men blot en dag hvor mange skytter inviteres til at gå den 65 dyr store 3D bane igennem i hyggeligt selskab. Vi deltog med 4 seniorskytter og to ungdomsskytter. 

Pil I GrenDaniel Fører

                                                                          Daniel fører skytterne i skoven 

Emilija SkyderNæstformanden

 Emilija har fået et bytte i sigte                          Parat til at slippe pilen

Grejet Ordnes Grejet repareres

Kassereren Skyder Kassereren skyder

Bueskydningsdag i Hundborg:

Vores oldermand underviser interesserede i bueskydningens ædle kunst i Dybdahlsgave øst for Hundborg.

jørgen i dybdalsgave