Bueskole-kurser for medlemmer:

Som et nyt tiltag, indfører vi de første 4 måneder af 2020 et månedligt bueskolekursus for vores medlemmer kl. 18:30-19:30 i ThyHallernes mødelokale 2. Det er gratis formedlemmer at deltage i bueskole-kursus arrangementerne. Bueskole-kursusrækken er et forsøg på til vores medlemmer, at videreformidle noget af al den viden som vores kandidattræner har tilegnet sig gennem talrige kurser i BD og DIF. Prorammet er følgende: 

  • Onsdag d. 08/01-2020; emne: Pile og archers paradoks

Hvordan sikrer jeg at mine pile passer til mig og min bue – hvordan tilpasser jeg mine pile - længde, valg af faner, vægt af pilespids, indstilling af plunger (for dem der skyder recurve- og barbue)? Hvordan undresøger jeg, om min pil ersikker at skyde med?

  • Onsdag, d. 12/02-2020; emne: Kropsposition og skuddets facer.

Hvad er ideel kropsposition og hvordan arbejder jeg med de forskellige faser i skuddet, så jeg får mest muligt ud af hvert skud? Om mental indstilling, det at ville hver enkelt pil (hellere færre og kvalificerede skud end mange uden viljen til hvert skud), hvor længe bør og kan jeg holde spændt ankerposition, før skuddet ubevidst bør afgives. 

  • Onsdag, d. 11/03-2020; emne: ATK (Aldersrelateret Trænings Koncept)

Skytter med forskellig alder tænker tid forskelligt, og forskellege aldre tænder på forskellige træninger. Hvordan understøtter vi skytter med forskellige aldre, når vi træner samtidig?

  • Onsdag, d. 01/04-2020; emne: Efter deltagernes ønsker i marts.

Efter de 4 korte kurer, evaluerer vi på, om det er noget vi vil fortsætte med i sommerhalvåret.