Sommerskydning:

Igen i år holder vi sommerskydning for laugets medlemmer. Sommerskydningen er en klubbaseret konkurrence med og mod alle øvrige bueskytteklubber i Danmark. Konkurrencen afholdes på almindelige klubaftener, på fredagens træning og i tilfælde af at nogle skytter har været Covid-19 karantæneramte også i efterfølgede weekender. 

Sommerskydningen er en god lejlighed til at måle, om man selv over sommeren bliver bedre til at ramme – plet. For at gennemføre kræves, at man som skytte deltager i mindst 3 af de 4 indledende skyderunder. De tre bedste fra hver klasse går videre til finalerunden. 

Klasserne er i år helt nye! Langbueskytter vælger om man vil skyde på 10, 15, 20, 30, eller 40 meter. Barbueskytter vælger om man vil skyde på 10, 15, 20, 30, 40, eller 50 meter. DET GÆLDER ALLE UANSTE ALDER - dvs. man vælger selv hvilken afstand, der passer en bedst. Der skydes kun individuel skydning - dvs. modat tildigere år er der ingen holdskydning. Man må gerne deltage på flere buetyper, f.eks. lang- og barbue eller på samme buetype med forskellige afstande, hvis man ønsker at skyde sommerskydning både onsdag og fredag (og evt. i weekenderne).

Efter hver skydning indrapporterer vi resultaterne til sommerskydning.dk, hor du løbende kan følge resultaterne. Bueskydning Danmark uddeler et lille diplom til alle, der gennemfører. I Thy Bueskyttelaug giver i større præmie til den skytte, der har forbedret sig mest i løbet af sommerskydningen.

Tidspunkt for sommerkydning 2021 i Thy Bueskyttelaug er:

  • 1. runde: 28/4 til 2/5 (onsdag, fredag, søndag)
  • 2. runde: 12/5 til 16/5 (onsdag, fredag, søndag)
  • 3. runde: 26/5 til 30/5 (onsdag, fredag, søndag)
  • 4. runde: 9/6 til 12/6 (onsdag, fredag, lørdag)
  • Finalerunde: 25/8 til 3/9 (onsdag, fredag, onsdag og fredag)

Vi afholder naturligvis sommeren over træning, så de skytter der ønsker at vedligeholde deres træning fra inden sommerferien kan være maksimum klar til finalerunden efter sommerferien. 

Thy Bueskyttelaug betaler deltagergebyret for de tilmeldte skytter. 

3D-baneskydning

Vi har i Thy Bueskyttelaug som målsætning at gennemføre 3D skydning en gang i kvartalet.